Thord

Under hösten har jag fått ett par smsbrev från Thord, glada och uppmuntrande som de oftast är. Där han skriver att han gärna skulle vilja vara med och teckna. Eftersom jag har en gammal telefon så har jag då ringt tillbaka istället för att skriva men inte fått något svar. Jag vet att han varit dålig så jag har antagit att det varit därför jag inte fått något svar. Nu har jag hört att han lämnat oss för gott – på nyårsafton.

Thord var en engagerad tecknare som blev mycket duktig, tycker jag. Trots att hans lärare hade sagt till honom att han inte kunde teckna när han var en liten skolgosse så bestämde han sig för att göra det ändå – för att det är så roligt.

Thord var bland de snabbaste att börja lägga upp bilder, han bjöd på sig själv. Han var även generös med kommentarer till oss andra, både när det gällde själva webbsidan och våra krokier.
Om nu inte Thord är kvar hos oss – så finns hans krokier kvar i galleriet.
Marica

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.