Thord 17 december 2011

Falstaff Fakir skaldade en gång ”Zebran är ett konstigt djur, ränderna går aldrig ur”. Det gäller nog den som tecknar också. Jag har verkligen försökt med ett mera koncentrerat skissande bara för att upptäcka att det blir bäst om jag som vanligt låter pennan löpa fritt och ganska snabbt. Jag ska lära mej nya saker men det ska ske utifrån den grund jag står på. Jag ska nog ändå kosta på mej utvikningar från ”den rätta vägen” lite då och då. Det ska bli intressant att se vad som händer under 2012.

Tack för det jag har fått vara med om tillsammans med er det gångna året! Det har gjort mej både glad och till en i alla fall något bättre tecknare.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.