Galleriet ”reparerat”

Senaste uppdateringen av WordPress trasade sönder filtrering av uppladdade bilder. Har nu löst det på ett annat sätt. Galleriet åter i full funktion.

Kom ihåg, ladda upp bilder kan du numera göra i högerspalten. Du laddar upp en bild åt gången, och de hamnar automatiskt i galleriet som sorteras i fallande datumordning. Att tagga bilderna med namn sker ännu inte med automatik, utan jag kikar in med jämna mellanrum och ser ifall det laddats upp något nytt sen sist, och kompletterar då taggarna.

Om du inte har ett användarnamn, fråga efter Linus när vi tecknar nästa gång, så ser jag till att lägga upp ett inloggningskonto åt dig.

Bookmark the permalink.

7 Comments

 1. Det verkar alltså som om menyn med länkar till sidor inte syns när man surfar in med smartphone. Inläggen syns däremot utan problem. Jag gjorde helt enkelt så att jag redigerade den fasta posten ”Bra att veta” och lade in en länk till galleriet där. Inte optimalt, men bättre än inget tills dess att jag har fått fatt på en smartphone själv och kan se vilken effekt ev. anpassningar har.

 2. Hej!
  När jag gjorde en annan sida i wordpress så gick det att välja så att sidorna i menyn blev synliga. Det kanske går att ändra inställningarna i det här temat också? Wptouch under inställningar verkar vara stället där man kan göra det!? Marica

 3. Hej Thord och Linus!
  Nu kollade jag på min ”mans” iphone om det går att se galleriet. De menyer jag får upp är home (vilket är alla inlägg, bloggen), Rss och en till samt kategorier och taggar. Jag kan alltså välja alla inlägg ”skisser” 133 stycken däremot kommer jag inte åt menyflikarna som finns på webbsidan.
  Marica
  ps. jag lade detta som ett svar till Thord först men då kom det inte upp i rss.

 4. Synd bara att jag inte kan nå galleriet från mobilen. Eller kan man?
  Jag har varit hänvisad enbart till min iPhone ett par veckor nu och jag saknar möjligheten att följa det som läggs in. Jo, Maricas goa skisser syns med hennes inlägg men hon tycks vara den enda just nu som kommer med inlägg. Lite synd att det inte är flera …
  /Thord

 5. Hej Linus! Jag har satt lite namn på en del oidentifierade skisser och rensat bort dubletter./Marica

 6. Tack Linus! Marica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 • senaste kommentarerna

  1. Tack! Trodde nog innan att du skulle berätta lite om KYO också, men när vi satt där så glömde jag…

  2. Det var väldigt trevligt att träffa de andra modellerna och utbyta tankar och funderingar kring krokin. Tack M för initiativet.