Öppen kroki i Leksand 1 februari 2014

Affisch – Öppen kroki introduktion målerikurskurs 2014 (3)

Nu på Lördag är det öppen kroki i Leksand mellan 14.00 -16.00! Annika håller en introduktion för de som vill komma igång att teckna innan mellan 12.30 -13-30. Den anmäler man sig till på tel.nr 0247 131 35.

Studiefrämjandets lokal på Hjortnäsvägen 5 i Leksand.

Jan och jag, Marica, tänker samåka dit från Falun ca 11.15. Det finns plats för tre till i bilen. Klicka på det här inläggets rubrik och skriv i kommentarsfältet som kommer upp om du vill åka med eller ring mig. Obs – vi tänker gå på introduktionen och har anmält oss.

Marica

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.