Möjlig migrering av galleriet

På senaste träffen påpekade Nader att galleriet fortfarande var hiskeligt långsamt och instabilt. Har testat själv på olika klienter, och måste hålla med honom om detta. Nuvarande gallerimotor fungerar inte alls bra för våra behov. Nader tipsade också om vårt serverhotells egen gallerilösning, vilken jag testade att installera idag. Den fungerar faktiskt riktigt utmärkt! Snabb, smidig och inte minst lättanvänd!

http://galleri.modellteckning.se/ – duplicerade vårt galleri i den nya motorn. Kolla gärna in och kom med feedback! Säg gärna till om ni vill testa att lägga upp egna bilder däri. Om folk är nöjda och glada med det nya upplägget så ser vi till att skicka ut inbjudningar till de e-postadresser vi samlat in på teckningsträffarna.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Den var verkligen mycket snabbare!! Marica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.