Bra att veta om kroki- och modellteckningsträffarna!

Kom och teckna på ÖPPEN kroki och modellteckning! Lördagar, mellan 12:15 – 14:00.
Inga förkunskaper behövs, ingen anmälan behövs. Alla är välkomna att träna hand och öga! Det är bara att komma. Ta med penna, papper och ett hårt underlag.
Innan du kommer
… läs vad du förväntas göra för att skydda modellernas integritet, bidra till allas trivsel och trevnad och teckningens fortlevnad och utveckling under – Mål och Policy.

  • Modellen står i korta ställningar, 0 sekunder – 5 minuter, samt en eller två ställningar mellan 5 -15 minuter.
  • Oftast är vi på Dalarnas Museum i Falun men under 2020 när museets huvudbyggnad i Falun är stängt för att flytta de lagerhållna samlingarna kommer vi att vara på tre andra platser: Fornby folkhögskolas konstlinjes lokaler samt Rättviks och Leksands kulturhus.
  • Se kalendern intill för datum, plats och kostnad. 

OBS! Nytt pris – 60 kronor (55 till modell + 5 till webb-/kassa-ansvarig för modelltecknarnas nätverk!) Betalas på plats! Swish eller kontanter.


Se skisser, teckningar och målningar deltagare laddat upp i galleriet. För att se tecknarna en och en, klicka på namnet i något av inläggen så visar sig alla, hennes, hans eller hens, inlägg. Du som är med på modellteckningens mejllista kan lägga upp dina bilder genom att logga in med ditt användarnamn eller mejladress och lösen.

OBS! Det är helt frivilligt att visa vad du tecknat och helt accepterat att inte göra det – om du nu skulle råka tro något annat.

För att göra inlägg, så börja skriv. Det är endast ditt första inlägg som behöver godkännas av sajtens administratör innan det visas.

Tecknarnätverket “modellteckning.se” finns även på facebooksidan “Kroki i Dalarna”.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.