kroki och modellteckningen ställs in tills smittan lättat.

Hej!

På grund av covid-19 och uppmaningar från Hälsomyndigheten om att hålla ut för att jaga ut smittan så ställer vi in krokin – eftersom det har lett till att vi inte har någonstans att vara i höst (2020)!

  1. Region Dalarna, som ju Fornby Folkhögskola tillhör – där det var tänkt att krokin skulle vara större delen av hösten, ställer inte sina lokaler till förfogande för externa verksamheter, p.g.a covid-19. 
  2. Dalarnas museum har en liknande policy som region Dalarna.
  3. … samt det faktum att många som kommer och tecknar tillhör riskgrupperna.
  4. … och jag kan konstatera att omsättningen på tecknare mellan de olika teckningstillfällena är stor – dvs det är ofta nya människor (inte bara från riskgrupperna förstås) och konstellationer från gång till gång = högre risk för smittspridning.
  5. En ny lokal som ger utrymme till att vi kan sitta och teckna på säkert avstånd från varandra – det kan bli svårt att uppbringa.

Bästa hälsningar – salve!
från Marica

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Åh vad trist!….., fast samtidigt förståeligt och det naturliga. Är inte så begiven heller på buss och dylikt förutom saken i sig i det att samlas i grupp. Men hoppas det går att komma igång igen i en inte alltför avlägsen tidpunkt! Vi får teckna på på vart sitt håll så länge och se tiden an med tillförsikt! 🙂
    /Pär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *