7 maj börjar vi 11.30!!! Dags att tänka på Sommarkroki

publ. 29 april 2022

Snart är den här terminen slut och det blir dags för summering. Det var planerat att vi, några tecknare, Dalarnas museums ansvariga för publika, Rättviks kulturstrateg och Kulturchefen från Smedjebackens kommun skulle träffas för att summera hur det har fungerat med att ha krokin delad på olika ställen i länet. Vi ska också prata om tider och platser för sommarkrokin.

Har du funderingar på hur det har varit så skriv gärna i kommentarsfältet här på sajten, så kan jag ta upp dem på mötet? (Återkommer om när det blir ett möte och då kan jag bjuda in dig som vill vara med och arrangera.)
Det finns intresse från:
Smedjebacken (i Meken och eller biblioteket i Smedjebacken),
Garpenberg-Dormsjö

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.