Problem med utskick från sajten

2022 05 07

Upptäckte igår att påminnelsen om dagens kroki inte gick ut … så jag satte mitt hopp till en annonsering på facebook och att många skulle gå in på sajten här och kolla om det blivit några ändringar. Tror inte vi någonsin ändrat tiden med kort varsel tidigare. Kunde inte vara mer oturligt än att det skulle sammanfalla med problem med utskicken.
Troligen gick påminnelsen inte ut förra gången heller, inför krokin i Rättvik 23 april. Där var det dessutom otur med en felaktig tid i en av lokalannonserna – men det verkade inte ha misslett någon i alla fall.
Ska försöka fixa det så fort jag kan. Hoppas på lite hjälp från före detta superadministratören, ev. -erna.
Admin Marica

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.