Höstpremiär för kroki och modellteckning 17 september i Smedjebacken! OBS 14.00-15.45!

Äntligen är höstens program för öppna kroki och modellteckningen bekräftat! Krokiaffischen med tiderna är klar! Så nu kan ordet om när och var det kommer att tecknas i höst 2022, spridas! Ja, det är hösten 2022!

Om du vill kan du anmäla dig till eventet på facebook, där det är upplagt av Dalarnasmuseum! Det är dock inte nödvändigt att anmäla sig (även om det kan vara bra för arrangörerna att veta)! Men anmäler du dig så kan du ju få påminnelser om det.

Först ut är Smedjebacken och jag (admin) kommer att åka ner. Har då tre platser i bilen, varav en är reserverad för modellen och jag kommer att åka förbi Långshyttan!
Vi kommer att vara i Ahlbäckssalen i Smedjebackens bibliotek! Det verkar finnas en parkering rätt nära.
Hoppas att vi ses!

… och här är krokiaffischen för hösten som jpg:

… och som pdf

ps. De tekniska problemen med mejlutskick från sajten verkar nu fungera ( från 7 sept) men jag har fortfarande problem med lite andra saker … skulle behöva en någon som är duktig på det här…

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Noomi Bjurén Grönberg

  Ska man anmäla sig innan om man vill delta i modellteckningen? Hur och var gör man det isf? Mvh Noomi

 2. Hej! Vilket kul initiativ med krokiteckning i Smedjebacken! Behöver man förboka sin plats eller är det bara att dyka upp?

  Mvh,
  Sarah

  • Hej!
   Det är bara att dyka upp! Om du vill kan du anmäla att du kommer på facebook. Dalarnasmuseum har lagt upp det som ett event och jag har precis länkat dit i det här inlägget! Då kan man få påminnelser!
   Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.