krokiblogg 2013 10 19, 20 tecknare kom till krokin! marica

kroki 2013 10 19 6I lördags stod E. modell, poetisk lyrisk i sitt uttryck som jag uppfattar det. Ljuset som var satt fick fram ett djup och en lyster i hennes hår som var väldigt fascinerande. Man kan säga att jag fastnade i det i mina kolskisser.
Vi kom att tala om de olika modellernas uttryck då en av tecknarna sökte modell. Märkligt robust och kraftfull. Poetisk och lyrisk. Voluminös, färgstark – likt en av Rubens modeller. Behagfull och graciös – likt en grekisk gudinna. Det är några beskrivningar av hur våra modeller kan uppfattas./Marica

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.