krokiblogg 2017 10 28 marica

Så, nu är vi tillbaka på museet i Falun igen! Vaktmästaren är så serviceinriktad, det känns jätteskönt att ha honom som ett stöd för att allt ska bli klart och fungera! Idag kan jag koncentrera mig mer på mitt eget tecknande.
Vi började en timma tidigare än vi brukade idag 11.15 istället för 12.15 och ja, i pausen klockan 12 så kom några tecknare till. Undrar hur många som åkt till Carl Larsson-gården istället för hit? En tecknare mailade mig och frågade om de motstridiga uppgifterna om var vi skulle vara. Det blev visserligen tillrättat då nästan på en gång – men, det det kan ha lurat ut någon på en längre utflykt utan att komma fram till avsett mål – teckningen.
Vi var mellan 10-15 tecknare inklusive de som kom i pausen – jag glömde räkna idag med och får dra mig till minnes.
Jag fortsätter med mitt kropp-ansikte projekt och när jag sitter där med nerskissade delar av kroppar framför mig, delvis framträdande ur det svarta pappret, att kanske skulle de synliga uttrycken av mina strävanden kunna sammanfattas med ”ut ur mörkret”?

Mycket skulle avhandlas både före, i pausen och efter krokin … men vi hann inte stanna någon egentligen för att prata vidare. Men vi ska ha höstmöte för att bestämma vårens tider nu i november någon gång. Har du som går och tecknar på museet några synpunkter och önskemål? Maila, ring någon av oss i gruppen (våra nummer finns att få under träffarna) eller skriv in det på sidan här som kommentar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.