Första gången

Jag deltog för första gången i lördags, den 31 augusti. Det är över 35 år sedan jag senast deltog i kroki och jag kände mig lite osäker på hur jag skulle reagera.

Till min stora glädje njöt jag under hela passet, det var en bra modell, lugn atmosfär och jag tycker att mina korttidsteckningar blev bäst, då släppte jag kraven på ett bra resultat. De längre sittningarna behöver jag arbeta vidare med för att släppa prestationskraven. Jag gick därifrån med ny energi och kommer i fortsättningen att delta så ofta jag kan!

Gunilla Rohlin

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Hej! Jag såg ditt inlägg först idag, och godkände det därför för publicering först idag – ber om ursäkt för att det blev så sent. Nu ska det i fortsättningen inte behövas något godkännande från min sida som webbadmin – så det är bara att skriva på och lägga in. Marica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  • senaste kommentarerna

    1. Tack! Trodde nog innan att du skulle berätta lite om KYO också, men när vi satt där så glömde jag…

    2. Det var väldigt trevligt att träffa de andra modellerna och utbyta tankar och funderingar kring krokin. Tack M för initiativet.