12 februari 2011 Från kol till rödkrita

Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. hej, tänkte kolla med dig vart du köpte din rödkrita?!. jag hittar ingenstans och jag tror jag letat överallt.!

  • Emelie!
   Jag minns inte – det var så länge sedan. Jag är periodare och när jag är igång köper jag också på mej saker. Jag tror jag köpte en gång hos Colorama på Sveavägen i Sthlm i hörnet vid Olof Palmes gata. En annan gång snavade jag över en rea på en udda gata i Sundsvall och köpte mycket förstås. Har de verkligen inget i konstnärsbutiken på Trotzgatan? Jag har ett dunkelt minne av att ha handlat där också.
   Jag tycker det är viktigt att prova kritan. Det finns olika hårdhetsgrader. En hård krita känns som sandpapper och är inte så kul att använda. Den ska vara mjuk som mjukt kol, tycker jag.
   Säg till när vi ses så kan du få prova!
   Thord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.