Nader 17 mars

Jag hade inga intentioner för att visa upp bilderna den här veckan. Men jag tänkte visa hur jag laddar upp bilder. Jag ska visa hur man laddar upp bilder på ett sätt, med hjälp av skärmbilder. Det kanske finns enklare metoder. Men innan dess måste jag bekanta mig mer med den här mallens gränssnitt. Det finns många frågetecken just nu, som jag  småningom måste reda ut. Jag hoppas att någon av er kan det här bättre än mig och svara på frågorna.
klicka här

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Hej Nader!
    Jag har satt etiketter på ett par av dina inlägg. Din film med optiska illusioner och det här. Jag hoppas att du tycker att det är ok. Förhoppningsvis är det nu inte lika komplicerat att lägga in bilderna som din mycket tydliga instruktionsfil visar. Den är väldigt bra med alla röda pilar och uppmaningar om var man ska klicka.
    Jag har ännu inte lagt in någon bild på vår nya websida förutom den om Tony Warrens målarkurs under fliken måleri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.