Amatörkonstnärer och konstnärer?

Hej!
Ett tips till dig som ser dig som amatörkonstnär eller konstnär som jag fått via LinkedIn. Jag citerar:

”Marie Nikolouzos meddelar; Gott folk! Sök till ett nytt konstprogram i SVT. För att hylla alla som älskar att måla kommer SVT utse landets bästa amatörkonstnär, med inriktning på klassiskt måleri. Deltagarna kommer få chansen att utveckla sina talanger tillsammans med några av Sveriges främsta konstnärer. Om du eller någon du känner vill söka till programmet är det bra att höra av sig till henne så kommer mer info. Ni kan hitta henne på Facebook.”

Hälsningar från Marica

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Wimar axelsson

    En så trevlig ide!!!! det gläder mig att konstnärerna får visa sig. Jag har kämpat för det i 30 år. Det skulle vara min största dröm att få vara med. Ni kan se mig och mina alster på http://www.korta.nu/Wimarskonst
    Lycka till med ert program!
    Hälsningar Wimar

    (Redigerat av admin)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.