Demokraten, Gamla Elverket, Falun

”Demokraten” i Gamla Elverkets lokaler, Ölandsgatan 8, Falun.

I dessa lokaler kan vi vara genom NBV Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, nbv.seNykterhetsrörelsens Bildnings Verksamhet

Demokraten är en väldigt mysig gammal lokal med en liten scen, fönster i höga valv ut mot Faluån, norrljus, högt i tak, väldigt lagom i storlek för 12-18 tecknare om modellen står mitt på golvet. Om modellen står på scenen kan man kanske vara upp till 30 personer.
Där finns whiteboard, högtalare, yogamattor, stolar och bord. Om jag minns rätt kan där också ha funnits filmduk och projektor också.

Det går att köra bil fram till entrén till lokalen för teckningen. Gården entrén vetter mot är trång, men det går att köra genom gården, från den ena änden till den andra. Då kommer man förbi entren och kan släppa av och på passagerare. Någon plats att parkera finns alltså inte. Istället finns det ca 5 platser utanför näringslivets hus och sedan ett P-garage väldigt nära intill.

Comments are closed.

  • senaste kommentarerna

    1. Tack! Trodde nog innan att du skulle berätta lite om KYO också, men när vi satt där så glömde jag…

    2. Det var väldigt trevligt att träffa de andra modellerna och utbyta tankar och funderingar kring krokin. Tack M för initiativet.