ordna träffar för kroki-och modellteckning – måleri!

Vill du teckna mer än under de tillfällen som erbjuds av museet? I så fall är du inte den första! Därför har ”vi” klurat på hur vi ska gå till väga. Tror att det här borde fungera.
Det är juste om du ger möjlighet för alla tecknarna i nätverket att vara med på ditt arrangemang.

Plats:
Hitta ett bra ställe! Hur många får plats? Måste det begränsas? När är det tillgängligt? Är det en kostnad för lokalen? Vad blir i så fall kostnaden per tecknare om den ska delas på de som kommer. Minimiantal tecknare för att ge rimligt pris? Exempel på platser där modellteckningsnätverket anordnat kroki och modellteckning och även måleri finns under menyfliken lokaler.

Tid:
En eller ett par datum när du som tar initiativet kan vara med och när modellen kan stå.

Modell:
Hör av dig till oss på modellteckning så kontaktar jag modellerna med dina kontaktuppgifter. Förhoppningsvis kontaktar någon eller några dig. Hör med modellerna när de kan stå. Föreslå några datum. Hör om de kan ta sig till lokalen själva eller om de behöver skjuts. Hör vad de vill ha betalt.
(Vi har fram till idag 2023 erbjudit 200 SEK/dag och tecknare. Tiden 10.00-16.00 inkl. raster.)

Om föranmälan önskas:
När du har en plats och ett par tider så kontaktar du mig (sajtadmin) så lägger jag ut det på sajten och sätter ett sista anmälningsdatum och ett minsta antal deltagare för att det ska bli av. (Så lokalen kan avbokas i tid om det är nödvändigt.)

Annonsering:
Gör iordning pdf, jpg eller en text så vidarebefordrar vi den i nätverket genom modellteckningssajten.

Comments are closed.