Krokiblogg 2017 01 21 marica

Årets första krokiblogg! Vi var 16 tecknare som kom. Förra årets två sista träffar kom det 14 respektive någon stans mellan 15-20 tecknare. Hoppas att det blir lite bättre uppslutning kommande träffar.

Den här gången övergav jag mina försök att teckna smått och att försöka göra en komposition av de olika poserna. Istället koncentrerade jag mig på ansiktets uttryck och försöka få ihop det med kroppens hållning. I en av skisserna tycker jag att jag fick till det.
En annan blev mer lustig. Att läsa med kroppen! ”Det ser ut som hon läser med brösten” som någon kommenterade den! Läsandet och kontakten mellan boken och ögonen hann aldrig bli till. Jag ”hann” inte upp till ögonen, det viktiga i det jag uppfattade.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.