Thord 17 april 2012

 

Österå bystuga och kroki med manlig modell – vilken underbar miljö och vilken utmaning. Första passet gick åt att vänja sig vid en helt annan kroppsform. De kvinnliga attributen delar upp kroppen i ett antal mera lättdefinierade partier. En manlig kropp saknar dessa attribut och kräver ett annat sätt att se på motivet. Svårt! Efter ett tag började jag ändå uppfatta det som måste ses för att kunna skissa på papperet med ett rimligt resultat.

Eftersnacket med fika var givande för mig som inte har varit med tidigare. Man lär känna människorna lite mera och får tips och idéer. Jag trivdes väldigt bra efter halva passet och resten av kvällen. Det blev ganska sent och det snöade lappvantar ute i mörkret.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jag har varit här, valde och lagt första bilden! Är det Ok?

    • Det är helt OK även om det inte är den första bilden utan den 5:e. Är det programmet som väljer till slut i alla fall? Jag ska ta med mej datorn vid något tillfälle (en kvällskroki?) så att jag kan få lite tips och hjälp. Av kommentarer att döma kan det se väldigt olika ut för olika användare, webbläsare och datorer.
      /Thord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.