Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Just nu är några av tecknarna ute och scoutar efter lokal och de har fått riktigt bra napp! Faktiskt ger det nya möjligheter att kombinera kroki- och modellteckningen på lördagarna med ett pass extra för de som vill teckna längre ställningar och till det, på söndagen, kan vi ha heldag med modell.
Preliminärt är det tänkt att 11-12 mars blir en sådan ”kombohelg”.

De nya lokalerna ger möjlighet att stå runt modellen eftersom golvet är plant och inte sluttande som i hörsalen på museet, ett par av dem ger bättre parkeringsmöjligheter och två av dem ligger otroligt centralt.
Jättebra! Återkommer med mer info under veckan.
Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer