Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Blir det någon kroki i vår? I år 2022.

Ja, det var ju tänkt att vi skulle starta krokin nu, nästa vecka och att schemat skulle vara klart för drygt en månad sedan, 1 december. Datum var föreslagna, samma tid som vanligt … nästan, 12.00 istället för 12.15, kroki-bilderna till annonseringen utvalda och inskickade till grafikern. Det fordrades bara klartecken från de tre platser vi skulle vara på under våren.
Att sprida ut krokin mer i länet hade mottagits positivt så vi tänkte fortsätta med det, så, förutom att vi skulle vara på Dalarnas museum i Falun varannan vecka, så skulle det också bli två tillfällen vardera i Smedjebacken respektive Rättvik. Det hela var klart från Dalarnas museum och Rättvik. Det var svaret från Smedjebacken som dröjde – och sedan kom OMIKRON viruset och började sprida sig.

Ansvarig på Dalarnas museum berättade att de haft diskussioner om hur de ska göra för att följa folkhälsomyndighetens restriktioner och ville avvakta hur spridningen utvecklar sig.

Jag tänkte att det är lika bra att vänta med att gå ut med tiderna tills dess att vi vet hur smittspridningen utvecklar sig och då anpassa hur vi gör efter det. Om smittan går tillbaka kan ju restriktionerna lyftas bort.
Nu är det dock större spridning än någonsin.

Tillsammans med ansvarig på Dalarnas museum och några andra i samordningsgruppen för modellteckningen är ett möte (digitalt) på gång för att prata igenom hur vi ska, kan göra.

Men oavsett det så får vi hoppa över det första planerade tillfället, som var nu 15 januari, på grund av att ett mer lättåtgärdat tekniskt problem, Dalarnas museum har fått problem med värmesystemet. Det är ju bra att det är lagat innan vi börjar.

Sköt om er, på återhörande Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer