Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Vad är RSS? Ett enkelt sätt att veta när något händer på webbsidan.

Genom att klicka på inlägg via RSS eller kommentarer via RSS, (ligger till höger på sidan under logga in). så får du upp senaste inlägget eller kommentaren i din webbläsare utan att behöva söka upp sidan. Kallas även RSSfeeds. Det är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad med vad som händer på sidan.

Det betyder att om du vill samåka för att teckna kroki så kan du skriva en kommentar om det, tex att du vill ha plats i bil eller att du har bil med tre platser över. Då kan du exempelvis skriva den under programinformationen för ”kroki i Leksand” som ligger under menyrubriken ”Kroki i Dalarna”, då får alla som har RSS reda på det. Så fort någon svarar på din kommentar får du reda på det genom RSS. Så kan ni åka tillsammans.
Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer