Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Nu är mejl- och smslistan uppdaterad!

2019 01 10

Genom åren har vi haft två olika lösningar för digitala utskick och nu har vi en tredje. Numera när jag kan skicka mail direkt från webbplatsen så behöver jag inte ha en extra lista enbart för att skicka mail eller sms. Det är så skönt!
Under en tid har jag fått använda min privata g-mail till mailutskicken. Det har alltså varit två listor att uppdatera förutom papperslistan. Dessutom, eftersom g-mail har en begränsning på runt 60 adresser i ett gruppmail så har det i princip blivit tre listor till att hålla reda på eftersom vi är drygt 160 tecknare antecknade.

Så, nu känns det mycket enklare och bättre och jag hoppas att alla får sina mail som förväntat och att ni som inte vill ha mail inte får några. Jag kan tillägga att jag tagit bort användarna till mail som studsat.

Du som vill vara med på listan, kom och teckna kroki och skriv upp din mailadress på papperslistan.

Om du inte vill ha några mail så skriv i kommentarsfältet längst ner på sidan.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer