Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Nu är nya utseendet skapligt!

Efter att av misstag ha haft sönder Linus layout på sajten och efter att ha försökt laga den och insett att det kommer att ta mycket längre tid för mig att förstå hur jag ska kunna laga den än att göra en ny med ett annat tema så är det nu ett nytt utseende på sajten.

Så med tanke på det nya temats namn twenty twenty-four är det väl ”tidsenligt” eller up-to-date? Kanske att det går att få ett fungerande galleri med det? Passande att jag har hållit på med det över nyår!

Innehållet är nu skapligt uppdaterat, förutom fortsatt städning och strukturering av kategorier och etiketter så är det kvar att anpassa temat till hur vi vill att sajten ska se ut. Det vill säga typsnitt, textstorlek, layout, galleri …

Tyck gärna till om vad du vill se på första sidan. Skriv i kommentarsfältet nedan.
Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer