Modellteckning

med kroppen som referens

meny

blogg från målarhelg med modell 2014 03 15-16 marica

Åtta målare kom båda dagarna. De här dagarna kunde inte jag vara med och måla utan jag var bara förbi en kort stund för att prata och se vad de gjorde. Några tecknar. Med modellen i samma ställning under några timmar kan en modellteckning drivas igenom ordentligt.
Vid nästa tillfälle kommer vi att börja tidigare dag 2, dvs på söndagen, klockan 09.00 istället för klockan 10.00, eftersom alla ändå redan har ställt upp sina grejor och förberett. Modellen (det blir samma) är med på det till samma pris.
Att ha en kortare ställning var timme som bryter av den långa ställningen fungerade sisådär – men att varje dag inleds med korta krokier under max 45 minuter var alla mer eller mindre överens om kändes bra.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer