Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2017 11 25, marica

18 tecknare kom. Väl förberett på museet, skönt. Jag kan snabbt försjunka in i tecknandet. Just denna modells ansiktsuttryck har jag alltid haft svårt att fånga – det gick inte så bra idag heller – hennes kroppsliga uttryck är tydliga och de är oftast mycket intressanta. Just nu är vi uppe i att få bekräftat modellteckningstiderna för nästa år så det upptog en del av mitt paussnack med de av oss tecknare och modeller som är engagerade i det. Ska lägga ut anteckningarna under krokigruppens anteckningar här på nätplatsen och tiderna kommer att synas i kalender.

Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer