Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2018 01 13 marica

Vi var 23 som tecknade idag!
Modellen började med lite längre ställningar 5 min och sedan successivt ner till 30 sek. Jag tyckte jag hittade något i att börja teckna fält med skugga för att lämna det ljusa att tona ut i det vita pappret. Men vid någon punkt, när ställningarna blev allt kortare, så hamnade jag i ett dilemma- att försöka fortsätta teckna det jag hittade eller dra snabba linjer. Det blev några linjeteckningar. Med en gång hamnade jag i det bekanta, med risk för slentrian, linjeteckning har jag ägnat mig åt en hel del.

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer