Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2018 09 01 marica

Vi är åtta tecknare. Vädret är fint ute, rätt varmt. Vitt papper för min del … och kol. Vid sista posen är det vita pappret slut… så då blir det en svart bild.

Det känns inte bra idag. Det känns som om jag håller på att gå sönder. Tecknandet håller mig samman samtidigt som det gör att jag känner den nästan outhärdliga osäkerhetskänslan så tydligt. Jag undrar om den verkligen är min?

Vår stiliga modell håller huvudet högt.
Vackra långa linjer.

Tyvärr bråttom hem till mina gäster – kanske är det därför jag känner som jag gör. Det är så mycket som jag ska göra denna dag och varje dag under hela nästa vecka – många ”deadlines” och saker som ska göras i ”rätt tid”, saker som bara går att förbereda delvis men inte göra klart.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer