Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2022 04 23 marica

11 tecknare kom!
Jag hoppas att någon vill skriva en blogg för det här tillfället med lite krokier till. (Logga in med din mejladress och ditt lösen, skriv ett inlägg, ladda gärna upp en bild på någon av dina krokier och bocka i ”krokibloggar” under kategorivalen.) Det går, som sagt, alldeles utmärkt att det är flera som skriver krokibloggar och lägger dem här!
Återigen rapporterade Rättviks kulturstrateg att det gick bra! Det kom dock inte lika många den här gången. J.B. räknade till 18-19 tecknare men efter att ha kollat med modellen, så var det 11 tecknare!
Att det inte kom lika många den här gången kan bero på att jag missade att dela eventet i fb-gruppen kroki i Dalarna och eller att påminnelsen inte nådde ut som den skulle kanske. Jag ska kolla upp det lite bättre, när jag piggnat till.
Jag som brukar skriva krokibloggarna var på resa (nu igen). Resan fick visserligen avbrytas då vi blev förfärligt förkylda men jag skulle inte hunnit tillbaka i tid och det hade ändå inte varit lämpligt för mig att vara med.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer