Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Pengar till kultur – crowdfunding

Att vi tecknar, träffas och pratar med varandra om tankar som kommer upp i samband med tecknandet är en kulturell aktivitet. Dessutom har kanske en och annan tecknare en idé eller ett projekt som hen (han och/eller hon) skulle vilja göra.

Därför lägger jag upp de länkar och den information jag fått om och via KKN Theresia Holmstedt-Jensen på region dalarna. KKN står för Kulturella och Kreativa Näringar. Information om hur man kan få pengar till sitt projekt. Har någon en idé så är man välkommen att ringa kontaktpersonerna på inbjudningarna.
Finansiera ditt kulturprojekt på CrowdCulture

Kontaktuppgifter till info om kooperativt och socialt företagande
Kontaktuppgifter till info om CrowdCulture

Som en uppföljning av workshoparna som KKN ordnat så har ”Innovation Club” myntats som namn på sammankomster för ”idékläckare”. Det vill säga, om du vill träffa andra människor och spåna ideer med – så kan du höra av dig till … (namnet kommer snart) Du kan även få kontakt med de som sammankallar Innovation Club (=har hand om kontaktlistan och ser till att vi träffas, vi får vara på magasinet.) genom att kontakta Thereisa på KKN eller Magdalena och Lisa på Magasinet.
/Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer