Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Onsdagsmöte 4 mars inställt!

… ställde jag in utan att konferera med någon av tecknarna. Det var för att jag var orkeslös, snorig och hostig!

Det är jag som har ”skylten” där det står modellteckning på, så att tecknare som vill vara med på mötet hittar rätt bland alla kafégäster.
Nu har det inte kommit så överdrivet många till våra träffar så när jag låg där i min orkeslöshet och tänkte att jag borde be någon annan – att ta med en ”skylt” och gå dit – så kom jag inte längre. Dagen gick, jag låg kvar och det blev helt enkelt inte av.

Våra onsdagsmöten är dock inte mer utannonserade än att vi i gruppen har bestämt att träffas första onsdagen i varje månad. Jag tröstade mig med att de andra säkert glömt det ändå, så ingen fara skedd.

Kanske skulle vi ta fram en liten fin knapp, kepa, scarf, halsduk eller t-shirt? T-shirtar har jag faktiskt ett par stycken … så tecknare hittar varandra. Det är fritt fram för alla tecknare att på något sätt visa att man är där för modellteckningsmöte.

Marica


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer