Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Bilder från galleriet borttaget på startsidan

Vi har upplevt hiskeligt långa laddningstider för sajten på siståne, och jag har lyckats identifiera den skyldige – widgeten som slumpvis väljer och visar upp bilder från galleriet. Så jag har helt enkelt plockat ned den tills vidare.

Filar på att uppdatera delar av sajtens layout eftersom högerspalten inte syns alls på mobiler. I samband med det hoppas jag hitta ett sätt att åter visa teckningar på startsidan utan att servern håller på att dö av utmattning. Tills dess hittar du alla våra teckningar i galleriet.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer