Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2014 02 08. Vi var 22 som kom på krokin. marica

kroki 2014 02 08 miss J 7 (498x800) Vår modell miss J, är verkligen inspirerande – det är roligt att teckna. Jag fortsatte med mina svarta papper – och röda. Någon bättre krita har jag inte införskaffat än, så det får bli skolkritorna.
Svart kol och vit krita på rött papper – det blir som två lager, två bilder i en, att ögat skiftar från att se ömsom den ena bilden och sedan den andra – något att utforska nästa gång.

kroki 2014 02 08 miss J 5 (454x800)ps. Jag skickade ut en påminnelse innan krokin, som en liten blänkare – men jag tog för givet att alla förstod att det var på museet – men det var inte självklart – jag ska bättra mig till nästa gång.kroki 2014 02 08 miss J 4 (800x484)


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer