Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2017 03 25 marica

Jag har köpt nya pennor och det var så kul! Efter att min luktfria marker/tuschpenna tagit slut så har jag inte tecknat med tusch på flera år. Jag har letat i affärerna här runt omkring, men de finns inte i sortimenten. Men i förra veckan tog jag tag i saken och hittade inte bara luktfria breda markerpennor utan också luktfria tuschpennor med penseltopp i färdigblandade olika nyanser av kalla och varma grå färger på nätet. >> länk till sida med info. 

Jag använde den flata pennan, så jag kan göra tunna linjer omväxlande med breda. Märkningen på pennorna med olika grå nyanser var väl lite svårtydd – så jag får nog måla ett streck på en papperssnutt och tejpa dit på var penna.
Ja, det blev en och annan skiss med en huvudlös modell, hmmm, men de har rätt mycket attityd ändå? I slutet tog de vita papprena slut, så det fick bli några på svart papper i slutet.

Riktigt roligt var att vi var så många – 29 som kom och tecknade!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer