Modellteckning

med kroppen som referens

meny

kroki av samtal eller diskussion

aktuellt: … modeller, skjuts och krokivärdar, ev. målarhelg

Så igår onsdag kväll (2023 08 16) hade vi möte inför hösten, hälften av oss i gruppen lyckades komma till J-E som är strandad billös, för tillfället hoppas vi. På en veranda intill en sjö med prunkande trädgård, fylld av blommor och frukt tillbringade vi kvällen. Ett förslag med vem som står var i höst, vem som är krokivärd var och hur vi kan ordna med skjuts för de som behöver samt ordna med extra fläkt/värme, var de främsta ämnena. Nu ska jag fråga modellerna om de tycker att förslaget är ok.
Information för vidarebefordran delades ut: höstens program som affischer i A4-format och kort i A6 format samt uppdaterade kontaktlistor delades ut … Nu gäller det att annonsera, sprida det så vi blir många som kommer på kroki och modellteckningen.
Anteckningar från mötet skriver jag sedan


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer