Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Thord 10 november 2012

Äntligen! Efter lång påtvingad bortovaro tillbaka med ritblocket i högsta hugg. Inte bara för att skissa utan också för att tanka gemenskap med mina vänner tecknarna.

Hemsidan har varit en länk till er under tiden och jag har saknat skisser, skisser. Ni har varit lata med att lägga in era alster. Jag behövde dem för att kunna försjunka i något som får igång fantasin. Alla bidrag får mej att fundera över alla de sätt som finns att gestalta en människokropp. Vad lär jag mej av dem, vad skulle jag kunna göra, vad passar mej inte alls?

Häng på och gör hemsidan levande!

 


Kommentarer

Ett svar till ”Thord 10 november 2012”

  1. Skönt att du är tillbaka. vi saknade dig verkligen. Men jag missade att vara med den här gången, Jag skulle passa efter en liten plutt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer