Modellteckning

med kroppen som referens

meny

Thord 17 november 2012

En annorlunda dag. Jag använde inte mina kära kolpennor alls! Provade i stället krita och lite blyerts på slutet. Med kritan gjorde jag först skuggor med bredsidan och sedan byggde jag på med konturer. Det blir slarvigare än mina kolskisser men det är roligt med nåt annat nån gång. Men jag lovar att komma tillbaka till kol och då tycker jag nog att det är ännu roligare eftersom jag har varit ”på avvägar”.

Jag såg i pausen en del alster som gjorde mej glad. Tänk vad en del kan åstadkomma och sedan låta bli att lägga ut så flera får njuta av dem. De skulle kunna ge andra idéer till både experiment och förbättringar. Häng på med skisser på hemsidan!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer