Modellteckning

med kroppen som referens

meny

krokiblogg 2023 02 18 maricas

20 tecknare

Så många som tjugo tecknare har vi inte varit i Rättvik förut, det är rekord. Bra, för modellen! Det blev lite stressigt eftersom det inte var framplockat så mycket och vi kom bara en dryg kvart innan.
Modellen använde väggen i sina poser, tyvärr är inte belysningen så bra just där. Vi kom på att den andra väggen är bättre belyst. Att jag inte tänkt på det? Vi ställer podiet mot den nästa gång.
Modellen har mycket vackra linjer, händer och fötter men tyvärr är jag verkligen inte sams med mina tuschpennor även om de ändå kändes ledigare att använda idag. Nu börjar de alla bli lite torra dessutom. Det är dock irriterande att det är så svårt att nyansera linjen med dem. Efteråt var vi några som gick och såg utställningarna på Station Grön och fikade. (Men eftersom bloggen nu är försenad med en vecka pga mina datorproblem så minns jag inte riktigt vad vi pratade om …. kommer kanske på det sedan.)


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sajten använder "cookies". Genom att fortsätta surfa på den, accepterar du dem. This site uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer