Bra att veta om kroki- och modellteckningsträffarna!

Kom och teckna på ÖPPEN kroki och modellteckning!
Inga förkunskaper behövs. Alla är välkomna, ingen anmälan behövs, det är bara att komma. Ta med penna, papper och ett hårt underlag.  Än så länge alltid på en lördag, mellan 12:15 – 14:00.
Innan du kommer … se vad du förväntas göra för att skydda modellernas integritet, bidra till allas trivsel och trevnad samt teckningens fortlevnad och utveckling under – Mål och Policy.

  • Modellen står i korta ställningar (ibland bara 20 sekunder långa) upp till 5 min samt en, ev. två ställningar som är över 5 min (men som längst 15 min).
  • Oftast är vi på Dalarnas Museum i Falun men under 2020 när museets huvudbyggnad i Falun är stängt för att flytta de lagerhållna samlingarna kommer vi att vara på tre andra platser: Fornby folkhögskolas konstlinjes lokaler samt Rättviks och Leksands kulturhus.
  • Se kalendern intill för datum, plats och kostnad. 

OBS! Höjt pris fr.o.m. 31 augusti 2019! – Ta med 60 kronor. Betalas på plats! Swish eller kontanter.
Av de 60 kronorna betalas 55 till modellen och 5 till webb/kassa-ansvarig för modellteckningens nätverk!


Du kan se skisser, teckningar och målningar som våra deltagare laddat upp i galleriet. Är du särskilt intresserad av en tecknare så klicka på namnet i något av inläggen så visar sig alla, hennes, hans eller hens, inlägg. För att själv ladda upp bilder, kan du som är med på mejllistan logga in med ditt användarnamn och lösen.

OBS! Det är helt frivilligt att visa vad du tecknat och helt accepterat att inte göra det – om du nu skulle råka tro något annat.

För att göra inlägg, så börja skriv. Det är endast ditt första inlägg som behöver godkännas av sajtens administratör innan det visas.

Tecknarnätverket ”modellteckning.se” finns även på facebooksidan ”Kroki i Dalarna”.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.