Nader 17 mars

Jag hade inga intentioner för att visa upp bilderna den här veckan. Men jag tänkte visa hur jag laddarupp bilder. Jag ska visa i en sida, med hjälp av skärmbilder, hur man  laddar upp bilder. Det kanske finns enklare metoder. Jag måste just nu bekanta mig mer med grannsnittet av den här mallen. Det finns många frågetecken just nu, som jag  småningom måste reda ut. Jag hoppas att någon av er kan de här bättre än mig och svara på frågorna.
klicka här

 

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Hej Nader!
    Jag har satt etiketter på ett par av dina inlägg. Din film med optiska illusioner och det här. Jag hoppas att du tycker att det är ok. Förhoppningsvis är det nu inte lika komplicerat att lägga in bilderna som din mycket tydliga instruktionsfil visar. Den är väldigt bra med alla röda pilar och uppmaningar om var man ska klicka.
    Jag har ännu inte lagt in någon bild på vår nya websida förutom den om Tony Warrens målarkurs under fliken måleri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *