Thord 23 maj

En annan modell – en annan utmaning. Det går inte att leva på ”autopiloten” som anar sej till formerna utan att titta så väldigt noga. Man är nödd och tvungen att studera motivet. Det är nyttigt förstås  🙂

Snabba tag i början får hand-hjärna att komma igång, men jag måste erkänna att de där med bara 10 sekunder inte fungerar för mej. Jag behöver 25-30 sekunder för att få något användbart. Vad är det för nytta om man inte hinner rita något alls?

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Fint ljus och tydliga former i de två vänstra bilderna!, fint när skuggorna är så samlade, och skuggkanterna löper över och definierar formerna samtidigt som de är snyggt varierade i hårdhet/mjukhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.